1. Hive_Slideshow01
  2. Hive_Slideshow02
  3. Hive_Slideshow03
  4. Hive_Slideshow04
  5. Hive_Slideshow05
  6. Hive_Slideshow06
  7. Hive_Slideshow07
  8. Hive_Slideshow08
  9. Hive_Slideshow09
  10. Hive_Slideshow10

Hive Modern

Project info >

A deteriorated storefront created an opportunity for expressing Hive’s belief in longevity through quality and craft. New monumental storefront glazing enhances the visual relationship between the store and the street. A custom water-jet cut bronze panel for the entry door, inspired by the Hive brand, mimics the folds found in wild beehives. The new door embodies Hive’s notion of embracing heirloom quality craft in a company that is founded on the premise of creating socially responsible, long-lasting, high quality design.

 

Client / Owner: Hive Modern
Team Members: Scott Miller, Jason Stamp
Project Size: N/A
Location: Portland, OR
Building Type: Retail
Completion Date: August, 2014

< BACK TO PROJECTS