1. DTS_Slideshow1
  2. DTS_Slideshow2
  3. DTS_Slideshow3
  4. DTS_Slideshow4
  5. DTS_Slideshow5
  6. DTS_Slideshow6
  7. DTS_Slideshow7
  8. DTS_Slideshow8
  9. DTS_Slideshow9
  10. DTS_Slideshow10
  11. DTS_Slideshow11
  12. DTS_Slideshow12
  13. DTS_Slideshow13
  14. DTS_Slideshow14
  15. DTS_Slideshow15
  16. DTS_Slideshow16
  17. DTS_Slideshow17

Creative Studio and Campus

Project info >

The design transforms a parking lot and a windowless 1960s former aerospace factory into a landscaped campus and creative offices for a global entertainment company. The program included two theaters, digital review rooms, two recording studios, art & story rooms, fitness center, cafe, and render farm.

The campus is organized around a tree-lined “main street” that connects the parking to a series of landscaped outdoor rooms that converge on a large covered entry plaza. A wood deck connects the building entry to the shared campus amenities, including the cafe, fitness center, and main common spaces.

Over 12,000 sf of maple flooring was reclaimed from a demolished high school gym floor located in Los Angeles and used to clad the wall and floor of the main common space.

 

Team Members: Thomas Robinson, Doug Sheets
Project Size: 85,000 sf
Location: Glendale, CA
Building Type: Artist Workspace
Completion Date: 2011

 

< BACK TO PROJECTS